Pentuja suunnitelmissa! Tarkemmat tiedot tulossa lähempänä ajankohtaa.
Kultaisennoutajan pennun hankkijalle...

Pentuja voi varata alustavasti heti, kun tältä sivulta löytyy seuraavan pentueen tiedot. Kun pennut ovat syntyneet, voit tulla katsomaan pentuja niiden ollessa vähintään kahden viikon ikäisiä. Tällöin keskustelemme, mihin käyttöön olet pentua hankkimassa. Jos vielä haluat pennun tämän jälkeen, maksetaan varausmaksu. Varausmaksun yhteydessä saat mukaan Golden info -kirjan, joka on hyvä lukea, ennen kuin haet pennun. Siinä on laajalti kerrottu juuri kultaisesta noutajasta rotuna.

Pennun ollessa vähintään 7 viikkoa on aika tullut lähteä uuteen kotiin. Pentua hakiessasi allekirjoitamme Kennelliiton kauppasopimuksen, joka sisältää mm. seuraava ehdot:

- koira on käytettävä lonkka-kyynärnivel kuvissa, sekä silmätarkastettavana 15-24kk aikana

- koiran kanssa käydään vähintään yhden kerran näyttelyssä

Pennun hintaan sisältyy rekisteripaperit, tunnistusmerkintä, eläinlääkärin tarkistuksen, noutajatalutin, ruokaa 3kg sekä Golden Info -kirja ja liittymisen Golden Ringin jäseneksi. Pennun muuttaessa ulkomaille hintaan lisätään EU-passi sekä mahdolliset rokotukset.

Toivon, että pennun ottajat pitäisivät yhteyttä, olivatpa asiat iloisia tai surullisia!

Suomenajokoiran pennun hankkijalle...

Suomenajokoira on metsästyskoira, jona haluamme sen pitää. Pelkästään seurakoiraksi ei pennuistamme ole. Kokeiden lisäksi, näyttelyharrastus on vain plussaa. Pennut lähtevät meiltä ”reppumiehille” vain, jos sillä on jokin ns. virhe (värivirhe, häntämutka, purentavika).

Pentuja voi varata alustavasti heti, kun tältä sivulta löytyy seuraavan pentueen tiedot. Kun pennut ovat syntyneet, voit tulla katsomaan niitä pentujen ollessa vähintään kahden viikon ikäisiä. Tällöin keskustelemme, mihin käyttöön olet pentua hankkimassa. Jos vielä haluat pennun tämän jälkeen, maksetaan varausmaksu.

Pennun ollessa vähintään 7 viikkoa on aika tullut lähteä uuteen kotiin. Pentua hakiessasi allekirjoitamme kennelliiton kauppasopimuksen.

Pennun hintaan sisältyy rekisteripaperit, tunnistusmerkintä, eläinlääkärin tarkistuksen, ruokaa 3kg sekä liittymisen Suomen Ajokoirajärjestön jäseneksi, ja Vesannolle tai lähikuntaan kuuluvalle Vesannon Kennelkerhon jäsenyys. Pennun muuttaessa ulkomaille hintaan lisätään EU-passi sekä mahdolliset rokotukset.

Toivon, että pennun ottajat pitäisivät yhteyttä, olivatpa asiat iloisia tai surullisia!